Botella AS – plantebaserte produkter

2019 ble året der Botella AS tok steget og utviklet seg til å bli «vegetar-selskapet» med plantebaserte produkter. Vi har gjennom mange år spesialisert oss på matoljer, olivenoljer, eddik og trøffelprodukter. I 2019 utvidet vi produktsortimentet til også omfatte hermetiske tomater (tomatsaus) og kokte, tørkede belgfrukter (kikerter, linser og bønner). Vi tok oss god tid med å finne leverandører til belgfrukter og tomater, da vi ønsket å få tak i noen av de beste. Dette arbeidet tok ca ett år, men innsatsen ble belønnet. Dette har i tillegg gitt oss mye kunnskap, og vi er stolte av å kunne fremstå som både bærekraftig og fokusert på kvalitet innen vegetarprodukter.

Bærekraftighet har mange falsetter og er et begrep som kan romme alt og ingenting. Vi har valgt å definere bærekraftighet ved at:

  1. Vi handler direkte fra produsent, som gir kortest mulig transporttid, ingen mellomledd og «just in time»-prinsippet.
  2. Vi samler vi inn brukt frityr/stekefett hos våre kunder og omdanner dette til biodiesel i vår fabrikk i Fredrikstad. Vi «kjenner» hele livssyklusen til våre mat/olivenoljeprodukter.

Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt sortiment, men velger å ikke ekspandere for raskt. Dette skyldes at vi har noen krav til våre leverandører ift kvalitet. Derfor vil man alltid finne produkter hos oss som har høy kvalitet og vil bidra til å utvikle smakene ytterligere.

Alle produkter kan studeres og leses her på våre sider.

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse på vår side. Om du fortsetter å bruke siden, så godtar du dette.