Om Botella

Botella AS er et selskap som har spesialisert seg på rapsoljer, olivenoljer, balsamico m.m.

Vi er kanskje det eneste selskapet i Norge som har spesialisert seg på oljer og eddik, og vi ønsker å være en spesialist innen vårt fagområde.

Vår spesialitet ligger i kunnskapen om oljer og eddik og plukker ut de beste råvarer i en jungel av tilbydere. Olje er ikke olje, og det er viktig å finne den kvalitet som vi vet våre kunder blir fornøyd med, til det formål produktene skal benyttes og at vi gjør vårt beste i å finne riktige priser.

Under ser du illustrasjon av vår bærekraftige frityr og matolje. Vi har kontroll på produktets verdikjede fra levering hos kunde, samle inn restolje til vi utvinner biodiesel.

Med dyktige samarbeidspartnere som sikrer oss kvalitet i råvareproduksjon, logistikkløsninger, mattrygghet og produktkvalitet kan vi tilby både gode løsninger og betingelser til våre kunder igjen.

Vi ønsker å tilby flere produkter som naturlig kan inngå i vårt sortiment. Disse produktene finner du ved å se gjennom vår produktkatalog.

Vi er også stolte av å kunne tilby egenprodusert rengjøringsmiddel. Ved fabrikken i Østfold lager vi ovns, frityr og overflate-rengjøringsmiddel.

Hva kan Botella tilby i våre produkter:

Vi bestreber oss på å finne løsninger hvor kundene våre opplever bedre økonomi, høy kvalitet, bedre smak og god service. Dette er fire viktige punkter for oss.

Botella AS ble etablert i 2011 og har kontorer og lager i Oslo og Drøbak

Postadresse:
Elleveien 47
1444 Drøbak
post@botella.no

Organisasjonsnummer: 999 161 111