Om Botella

Om oss

Botella AS har spesialisert seg på bl.a. rapsoljer, olivenoljer, balsamico, edikk og krydder

Vi er kanskje det eneste selskapet i Norge som har spesialisert seg på oljer og eddik, og vi ønsker å være en spesialist innen vårt fagområde.

Vår spesialitet ligger i kunnskapen om oljer og eddik og vi plukker ut de beste råvarer i en jungel av tilbydere. Olje er ikke olje, og det er viktig å finne den kvaliteten våre kunder blir fornøyd med. Produktene fra Botella skal levere på kvalitet og pris

Det er storhusholdning som er vårt området, men vi vet at forbrukere også har store glede av våre produkter. Vi tilbyr derfor forbrukere til å handle våre produkter via www.vegetarhuset.no

vegetarhuset.no

Bærekraft

Bærekraft er viktig for oss. Vi har kontroll på produktets verdikjede. Spesielt ser vi på håndteringen av restolje og brukt frityrolje som en viktig oppgave. En utfordring for storhusholdinger er å kvitte seg med dette på en bærekraftig og prisgunsting måte. Derfor samler vi inn den brukte oljen og sørger for at denne blir omgjort til biodisel.

Med dyktige samarbeidspartnere som sikrer oss kvalitet i råvareproduksjon, logistikkløsninger, mattrygghet og produktkvalitet kan vi tilby både gode løsninger og betingelser til våre kunder.

Produktsortiment

Vi har et bredt produktsortiment og vi leter stadig etter flere produkter som naturlig kan passe inn hos oss. Vi bestreber oss på å finne løsninger hvor kundene våre opplever bedre økonomi, høy kvalitet, bedre smak og god service. Dette er fire viktige punkter for oss.

Vi er også stolte av å kunne tilby egenprodusert rengjøringsmiddel. Ved fabrikken i Østfold lager vi ovns, frityr og overflate-rengjøringsmiddel.

Produktene finner du ved å gå gjennom våre kategorier her på botella.no

Ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt oss